€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Blokkenwagen wit (6022)
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Van Dijk Blokkenwagen wit (6022)

Artikelnr 6022
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Met deze mooie witte blokkenwagen van Van Dijk (6022) kun je heel vertrouwd je eerste stapjes zetten. De loopwagen heeft zachte wielen, die daardoor geen strepen veroorzaken op de vloer. Met deze loop-blokkenwagen kan van alles worden vervoerd. De loopwagen is uitstekend geschikt om achter te leren lopen. De handgreep is verstelbaar, zodat deze ook schuin gezet kan worden als de beginnende wandelaar inmiddels een gevorderde wandelaar is geworden. Zo kunnen dan grotere stappen worden gezet en kan makkelijker worden gestuurd. Let er bij een loopwagen altijd goed op dat het handvat zich altijd net voorbij de achteras bevindt, zodat de loopwagen niet kan opklappen als de beginnende wandelaar zich er aan omhoog trekt of er steun aan zoekt.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Denken en gedrag
Afmetingen:55 x 30 x 50 cm (l x b x h)
Materiaal:beukenhout
EANcode 8718591215513

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.