€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Combi poppenwagen loopwagen roze
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Combi poppenwagen loopwagen roze

Artikelnr 6002
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Mooie berkenhouten poppenduwwagen met zachte wielen die absoluut geen strepen veroorzaken op de vloer. Met deze loop- blokkenwagen kan vaan alles worden vervoerd door de jonge wandelaar.Deze poppenduwwagen is uitstekend geschikt om achter te leren lopen. De handgreep van deze loopwagen is verstelbaar zodat deze schuin gezet kan worden als de beginnende wandelaar inmiddels een gevorderde wandelaar is geworden. Hierdoor kunnen dan flinkere stappen worden gezet en kan makkelijker worden gemanoeuvreerd. Deze lerenloop wagen transformeert op deze manier in een prachtige poppenwagen!Wordt geleverd zonder dekje.Let er bij een loopwagen altijd goed op dat het handvat zich altijd nét voorbij de achteras bevindt zodat de loopwagen niet kan opklappen als de beginnende wandelaar zich er aan omhoog trekt of er steun aan zoekt. Let er ook op dat er voldoende ruimte naar voren is tussen de achterwielen om goed te kunnen lopen.

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalBerkenmultiplex
Type kindAlle kinderen
Afmeting54 X 36 X 56 cm.
EANcode 8718591212406

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.