€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Loopwagen
Aantal: 1
Uw prijs
157,50

Loopwagen

Artikelnr 5888
Levertijd Direct leverbaar
€ 157,50

Deze schitterende loopwagen van Haba is uitgerust met een traploos instelbare rem. Beginnende wandelaars hebben zo meer houvast en leren makkelijker lopen. Deze loopwagen is uitgerust diverse speel en ontdek dingen en wordt geleverd met enkele mooie beukenhouten blokken waarmee een vormenspel gespeeld kan worden.Deze loopwagen is een Haba-selection artikel en is uitsluitend leverbaar bij de betere speelgoed speciaalzaak.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout, Berkenmultiplex
Type kindAlle kinderen
Afmeting35 X 44 X 50 cm
EANcode 4010168058887

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.