€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Loopwagen Glittering
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Haba Loopwagen Glittering

Artikelnr 304396
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Deze mooie loopwagen Glittering van Haba (304396) is een kleurrijke roze loopwagen met een verstelbaar remsysteem, een handige draagzak om je kleine spulletjes in mee te nemen. Met deze loopwagen zal het voor de kleine ontdekkers reuzeleuk zijn om de wereld om zich heen te gaan verkennen.De kleintjes kunnen veilig staan en stappen met deze loopwagen, omdat de rem individueel kan worden ingesteld. Zo kun je de snelheid van de leren loopwagen aanpassen.Poppen en knuffels kunnen zonder probleem mee op ontdekkingsreis.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging
Leeftijd:10 maanden
Materiaal:Beukenhout
Afmeting:47 x 34 x 41 cm.
Belastbaar tot:15 KG
EANcode 4010168240770

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.