€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
loopwagen Knutselkabouter
Aantal: 1
Uw prijs
207,50

loopwagen Knutselkabouter

Artikelnr 2667
Levertijd Direct leverbaar
€ 207,50

Deze schitterende loopkar van Haba is uitgerust met een traploos instelbare rem,dit is een ideale hulp bij het leren lopen. Beginnende wandelaars hebben zo meer houvast en leren makkelijker lopen. Deze loopkar is uitgerust met een ballenbank door met de hamer op de ballen te slaan, rollen ze in de loopkar.Ook zit er op deze loopkar van de kluskabouter diverse gereedschap: zaag, hamer, schroevendraaier en tang.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Afmeting43 X 33 X 48 cm LBH
MateriaalBerken multiplex
EANcode 4010168026671

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.