€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Toys loopfiets Massief Beuken, Wit
Aantal: 1
Uw prijs
104,95

Van Dijk Toys loopfiets Massief Beuken, Wit

Artikelnr 139
Levertijd Direct leverbaar
€ 104,95

Prachtige, stevige houten loopfiets met wit zadel van het Nederlandse merk Van Dijk Toys (139). Deze stabiele fiets is een erg goede oefening voor de grove motoriek, omdat het kind de loopbewegingen en het op- en afstappen van de fiets oefent. Deze fiets is gemaakt van massief beukenhout met een berkenmultiplex zitting en uitgevoerd met vier zachte, geluiddempende, banden en is daarom ideaal voor gebruik op een parketvloer. De bandjes van deze loopfiets maken absoluut géén strepen op uw vloer. De Zithoogte is ca. 25 cm De loopfiets van Van Dijk mag ook evt. mee naar buiten.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Lengte:53 cm.
breedte achter:27 cm.
Breedte voor: 14,5 cm.
Zithoogte :25,5 cm.
EANcode 8718591213908

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.