€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pintoy Brandweerauto klein
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Pintoy Brandweerauto klein

Artikelnr P3104
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Deze mooie brandweerauto van Pintoy (P3104) zal elk kind geweldig vinden om mee brandjes te gaan blussen. Het is een mooie stevige robuuste auto voor jonge kinderen in een mooie rode kleur en uitschuifbare ladder en aan de zijkant kan je kleintje de waterslang aanklikken. De brandweerauto heeft grote rubberen wielen, waardoor hij gemakkelijk rijdt en geen geluid maakt.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:29 x 10 x 15 cm.
Materiaal:rubberhout
EANcode 6943478028142

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.