€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pintoy Brandweerauto
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Pintoy Brandweerauto

Artikelnr P05545
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

HELP!!!! Er staat een huis in brand! Stap snel in de brandweerwagen van Pintoy en race naar de brand. Maak het luik open en haal de brandslang tevoorschijn. Rol de brandslang uit, plug hem in en bestrijdt het vuur! Ohnee, de zolder staat ook in lichterlaaie! Draai de trap in de goede richting, schuif hem uit en klim omhoog. Blussen maar! Krijg jij het vuur op tijd gedoofd? De brandweerwagen van Pintoy is prachtig rood en heeft blank houten, zwarte en witte accenten. En er zitten 2 brandweermannen bij. Het dak van de brandweerwagen kan eraf waardoor je jouw eigen brandweerman er makkelijk in kunt zetten. Ook kun je de laadbak openen zodat je allerlei spullen mee kunt nemen die je kunnen helpen de brand te blussen. Racen en blussen!

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:44 cm x 15 cm
EANcode 8852031035276

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.