€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Gele auto
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Plan Toys Gele auto

Artikelnr 6282
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Deze speelgoedauto van Plantoys (6282) heeft het model van een een VW-kever. Het gele gedeelte van de kever is gemaakt van Plan Wood, restproduct van de productie van Plan Toys houten speelgoed. De kap van de auto is gemaakt van rubberhout. De Kever rijdt soepel over de vloer of speelgoed autoweg. Past perfect in de houten garage van Plan Toys.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie
Afmeting:l. 6 x br. 3,5 x h. 3,5 cm.
EANcode 8854740062826

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.