€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Kiepwagen Special Edition
Aantal: 1
Uw prijs
109,95

Plan Toys Kiepwagen Special Edition

Artikelnr 6125
Levertijd Direct leverbaar
€ 109,95

Deze grote houten kiepwagen met beweegbare laadklep is een speciale editie van Plan Toys (6125)! De stevige rubberhouten auto is superdegelijk en mooi afgewerkt, zodat ook de allerkleinsten er naar hartenlust mee kunnen spelen. Vul de grote laadbak met spulletjes die je met de auto wil vervoeren, rijd hem met zijn stevige rubberen wielen gemakkelijk rond en kiep de lading op de grond! Je kunt de laadbak ook besturen met het kleine hendeltje dat naast het stuur zit. Een prachtig duurzaam cadeau voor kinderen vanaf 1 jaar dat jaren plezier oplevert.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:16,5 x 29,5 x 22 cm
EANcode 8854740061256

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.