€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hijskraan/ craneset
Aantal: 1
Uw prijs
74,95

Hijskraan/ craneset

Artikelnr 6086
Levertijd Direct leverbaar
€ 74,95

Deze mooie hijskraan heeft veel verschillende functies. Zo kan de kraan draaien, de takel kan heen en weer en ook omhoog en omlaag en natuurlijk open en dicht zodat je allerlei voorwerpen op kunt pakken. Er zitten 2 poppetjes bij de hijskraan die ook gebruik kunnen maken van de lift. De lift kan omhoog en omlaag bewegen. Verder zit het volgende er nog bij: een kruiwagen, een emmer, cementmolen, 2 wegafzettingsborden, 2 pionnen en een waarschuwingsbord. De productie van plantoys-speelgoed gebeurt op een duurzame en verantwoorde manier en zonder chemicalien.

Leerdoelen Fijne motoriek, Rollenspel
Materiaalrubberwood
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 50 x 44 x 22 cm
EANcode 8854740060860

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.