€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Auto-oplegger
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Auto-oplegger

Artikelnr 6043
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Met deze stoere houten auto-oplegger van Plantoys (6043) kun je nieuwe auto's van de fabriek naar de garage brengen. Of staat er soms iemand met pech langs de weg? Geen probleem, deze Plantoys autotransporter klapt de oplegger uit en kan zo 2 auto's laden! De bijgeleverde houten autootjes zijn rood en geel en zijn klaar voor transport! In deze serie van Plantoys zijn nog veel meer leuke voertuigen verkrijgbaar, dus combineren maar en voor je het weet heb je een heel wagenpark bij elkaar gespaard.

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:14,2 x 4,3 x 6,3 cm (doos)
Materiaal:rubberwood
EANcode 8854740060433

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.