€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Klassiek vliegtuig
Aantal: 1
Uw prijs
14,50

Klassiek vliegtuig

Artikelnr 6030
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,50

Dit mooie klassieke vliegtuig heeft een echt draaiende propeller en wielen waarop hij kan rijden. De vliegenier kan in het vliegtuig staan door het elastiekje om zijn beentjes te trekken of zittend met het elastiekje om zijn nek. In het poppetje zit een draaipunt waardoor je hem een zit- of juist staande houding kunt geven. Als het vliegtuig even wil pauzeren kan hij ook heel goed landen op het dak van de parkeergarage. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting11 x 10 x 6 cm vliegtuig, 5,5 cm vliegenier
EANcode 8854740060303

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.