€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Vroom Car blauw
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Plan Toys Vroom Car blauw

Artikelnr 5728
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze Plan Toys Vroom Car (5728) is een mooie gestroomlijnde rubber-houten speelgoedauto die lang zal meegaan voor jonge kinderen.. Een perfect maatje voor kleine dreumes handjes, je kleintje zal er veilig en zorgeloos mee gaan spelen. De auto is gemaakt van rubberhout. en de blauwe bodem is gecoat met niet-giftige kleurstoffen op waterbasis.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Gevoel en impuls, Fantasie
EANcode 8854740057280

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.