€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
brandweerauto
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

brandweerauto

Artikelnr 5687
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Plantoys is er in geslaagd een hele leuke eerste brandweerwagen van hout (5687) te maken. Ta-tú, opgepast allemaal, want ik kom er aan met mijn brandweerwagen. Waar is er brand? Met deze mooie rode houten brandweerwagen van Plantoys zal jouw kleintje zich al snel in een andere wereld wanen en de brandweerman of brandweervrouw in hem of haar komt tot leven! Het leuke is dat het zwaailicht tijdens het rijden gaat draaien en ook het hoofd van de bestuurder beweegt. Wat een stoere brandweerauto!

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:hout (rubberwood)
Afmetingen:ca. 12,5 x 7 x 10,5 cm
EANcode 8854740056870

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.