€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys rescue auto
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Plantoys rescue auto

Artikelnr 5686
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Plantoys is er in geslaagd een hele leuke eerste rescue auto van hout (5686) te maken. De auto is makkelijk vast te houden door kleine handjes. Ta-tú, opgepast allemaal, want ik kom er aan met mijn rescue auto. Waar is de hulp nodig? Met deze mooie blauwe houten auto van Plantoys zal jouw kleintje zich al snel in een andere wereld wanen. Het leuke is dat het zwaailicht tijdens het rijden gaat draaien en ook het hoofd van de bestuurder beweegt. Wat een stoere rescue auto!

Leerdoelen Behendigheid, Fijne motoriek, Rollenspel
EANcode 8854740056863

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.