€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys eerste auto met konijn
Aantal: 1
Uw prijs
14,50

Plan Toys eerste auto met konijn

Artikelnr 5680
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,50

Een leuk eerste autootje, waar een dreumes lekker achteraan kan kruipen en lopen. Het konijntje houdt van racen, dus duw hem maar lekker door de kamer heen. Leuk om op je kamer te zetten en daarna kan er lekker mee gespeeld worden. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Materiaalgerecycled hout (rubberwood), oortjes van het konijntje van vilt
Type kindAlle kinderen
Afmeting ca 9 x 9 x 8 cm
EANcode 8854740056801

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.