€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys eerste auto met kip
Aantal: 1
Uw prijs
14,50

Plan Toys eerste auto met kip

Artikelnr 5679
Levertijd direct leverbaar
€ 14,50

Deze raceauto met kip van Plan Toys is wel heel erg vrolijk! Door de mooie ronde vormen kunnen kleine handjes de kop van de kip goed vast houden en zo lekker met de auto gaan rijden. Vrrrroeoeoeoemmmm! En weg is hij! Ideaal voor kindjes vanaf 10 a 12 maanden, een leuke eerste auto.

Leerdoelen Fijne motoriek
materiaal:hout van de rubberboom
afmeting:9 x 9 x 10 cm
EANcode 8854740056795

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.