€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Lenki auto Midi blank hout
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Ostheimer Lenki auto Midi blank hout

Artikelnr 5560403
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Deze prachtige houten auto Lenki Midi van Ostheimer (5560403) vraagt er gewoon om: Rij met mij! Met de zwenkwielen kan elk kind op eenvoudige wijze bochten maken. Elk kind zal de Ostheimer auto ook goed vast kunnen houden, omdat de vormgeving met het ronde gat zorgt voor goede grip. De rode 'velgen' geven de auto een stoere look. De rode houten wielen van auto Lenki van Ostheimer hebben een rubberen strip, dus elke vloer kan deze auto 'hebben' Ostheimer staat voor kwaliteit en heel veel speelplezier.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:beukenhout
Afmetingen:ca. 14,5 x 10,5 x 7,8 cm
EANcode 4035198003119

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".