€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer tractor
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Ostheimer tractor

Artikelnr 5560040
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

VROEEEEMM! Haal jij het hooi van het land? De tractor van Ostheimer (5560040) rijdt als een speer met zijn rubberen banden. Draai aan het stuur om bochten te maken en netjes op de weg te blijven. Alle dieren uit de wei gehaald? Zet ze in de aanhangwagen en maak deze vast aan de trekhaak van de tractor om ze naar de stal te brengen. De tractor is gemaakt van mooi blank berkenhout en heeft rode accenten. De tractor van Ostheimer rijdt en stuurt ontzettend soepel. Op de stoel is plaats voor de boer van Ostheimer zodat hij je overal heen kan rijden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:Beukenhout, rubber
Afmeting:24 cm x 20 cm
EANcode 4035198002563

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".