€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys waterauto blauw
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Plan Toys waterauto blauw

Artikelnr 5449
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze prachtige blankhouten waterauto van Plan Toys (5449) is superleuk en mooi juist door zijn eenvoud. In de auto zit blauw water wat er prachtig uitziet wanneer je de auto beweegt. De auto is heel gemakkelijk vast te pakken door zijn ronde vorm en jonge kinderen zullen er dan ook graag mee spelen. De auto van Plan Toys rijdt zo op je speelmat weg of ook leuk te combineren met wegdelen van Waytoplay. Er zijn ook nog vele andere leuke voertuigen van Plan Toys op onze webshop verkrijgbaar.

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging
materiaalRubberhout
afmetingen14 x 7,5 x 8 cm
EANcode 8854740054494

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.