€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys raceauto konijn
Aantal: 1
Uw prijs
28,50

Plan Toys raceauto konijn

Artikelnr 4005717
Levertijd Direct leverbaar
€ 28,50

Dit konijn in zijn retro race auto van Plan Toys hangt lekker mee in de bochten, doordat de auto beschikt over een beweegbare as! Kleine kinderen kunnen hier al snel mee spelen en zullen ontdekken dat door de auto schuin naar links of rechts te bewegen, zij de auto kunnen laten gaan waar ze willen! Deze zachte zalmroze race auto van Plan Toys is ook nog eens een pronkstuk op bijvoorbeeld de vensterbank van je babykamer. En als je kleintje zo ver is, dan racet het snelle konijn met zijn oren in de wind zo overal naartoe. Racen maar met deze leuke retro auto van Plan Toys!

Leerdoelen Behendigheid, Grove motoriek en beweging
Materiaal:hout (rubberwood)
Afmetingen:ca. 18 x 12 x 11 cm
EANcode 8854740057174

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.