€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hefmagneet voor kraanwagen
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Hefmagneet voor kraanwagen

Artikelnr 30.62
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Deze hefmagneet kan in combinatie met alle kranen van Fagus worden gebruikt maar natuurlijk ook met kranen van andere merken. Kinderen leren zo spelenderwijs het begrip magnetisme kennen en experimenteren met wat wel en wat niet blijft 'plakken'Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met eenverstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout, magneet
Type kindAlle kinderen
Afmeting3 X 4 cm.
EANcode 4039985030623

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!