€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opbouwkraan voor Unimog
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Opbouwkraan voor Unimog

Artikelnr 14.07
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Zet deze opbouwkraan (14.07) achterop je Unimog van Fagus (10.02) en tover hem om in een sleep- en takelwagen! De takel kan eenvoudig bediend worden en blokkeert automatisch tegen afrollen. Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4039985014074

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!