€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pintoy Tractor
Aantal: 1
Uw prijs
43,95

Pintoy Tractor

Artikelnr 13557
Levertijd Direct leverbaar
€ 43,95

TOET TOET! Daar komt de tractor van PinToy aangereden. De tractor is gemaakt van hout van de rubberboom en heeft rode, groene en zwarte kleuren. De wielen en de uitlaatpijp zijn van rubber wat hem er extra stoer uit laat zien. De tractor van PinToy heeft ook een mogelijkheid om er aanhangwagens aan te koppelen. Rij door de maisvelden en geef extra veel gas op de boerenland weggetjes. Deze tractor van PinToy is voor stoere mannen. Al het zware werk op de boerderij is zo gebeurd! Klim jij achter het stuur?

Leerdoelen Fantasie, Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
Materiaal:Hout van de rubberboom, rubber
Afmeting:18 cm x 12 cm x 14 cm
EANcode 8852031135570

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.