€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eerste auto 'Van'
Aantal: 1
Uw prijs
24,50

Eerste auto 'Van'

Artikelnr 11.02
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,50

De 'Van' is de ruimte auto van Fagus (11.02) voor de allerkleinsten. Deze mooie beukenhouten auto is erg makkelijk vast te pakken, praktisch onverwoestbaar en daardoor zeer geschikt als eerste auto. Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder. Fagus onderscheidt zich door hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting13 cm.
EANcode 4039985011028

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!