€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Fagus Teleskooploader
Aantal: 1
Uw prijs
109,95

Fagus Teleskooploader

Artikelnr 10.80
Levertijd Direct leverbaar
€ 109,95

Deze beukenhouten telescoop lader van het merk Fagus (10.80) kan veel grondwerkzaamheden verzetten. Ook ideaal op je speelgoedboerderij om het een en ander aan werk te verzetten. Je bedient de loader heel makkelijk omhoog en omlaag met de grote knop, die achterop zit gemonteerd. De telescoop bedien je door de knop die erop bevestigd zit omhoog of omlaag te schuiven. Als extraatje zit er bij deze loader bovendien nog een palletvork waarmee je hem in een handomdraai kunt ombouwen in een palletwagen waarmee je pallets hoog weg kunt zetten!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
EANcode 4039985010809

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!