€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Safari aanhangwagen
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Safari aanhangwagen

Artikelnr 10.79
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Met deze dieren aanhanger vervoer je met gemak de hele dierentuin of alle dieren van de boerderij! Deze wagen past achter alle auto's en tractoren van Fagus. Door de stempel aan de voorkant uit te zetten blijft de aanhanger stabiel staan als de dieren geladen worden via de neerklapbare achterklep.Wordt geleverd zonder dieren!!!Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting35 cm.
EANcode 4039985010793

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!