€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Graafmachine
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Graafmachine

Artikelnr 10.71
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Met deze prachtige houten graafmachine van Fagus (10.71) kun je direct aan het werk. Met zijn rupsbanden beheerst dit voertuig elk terrein. Met de scharnierende werking kun je de graafschep met hendel prima bedienen. Met de Fagus graafmachine kun je in de zandbak direct aan de slag, graven maar! Fagus producten onderscheiden zich door hun goede kwaliteit, prachtige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard is ook deze graafmachine voorzien van 2 werknemers: een blauwe en een rode.

Leerdoelen Fijne motoriek, Rollenspel
Materiaal:beukenhout
Afmetingen:ca. 40 x 17,5 x 19 cm
EANcode 4039985010717

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!