€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vuilnisauto
Aantal: 1
Uw prijs
134,90

Vuilnisauto

Artikelnr 10.66
Levertijd Direct leverbaar
€ 134,90

Deze beukenhouten bestuurbare vuilnisauto inclusief 2 afvalcontainers is een prachtige robuuste auto voor een jong kind om mee te spelen. De vuilnis-auto maakt altijd een grote indruk op jonge kinderen, dus helemaal leuk als je er zelf mee mag spelen. Er zitten 2 bestuurders in de cabine van de vuilnis-auto en 2 mannen staan achterop naast de vuilcontainers. Je kunt de vuilcontainers zelf met de knop aan de zijkant van de vuilnisauto in de container-ruimte kiepen. Fagus heeft al zijn productie-methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen, die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder. Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit. Je ziet aan de producten dat dit alles met liefde wordt gemaakt.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
Materiaal:Beukenhout
Afmeting:lengte 43 cm.,br. 17 cm., hoogte 20 cm
EANcode 4039985010663

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!