€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Autotransporter (10.49)
Aantal: 1
Uw prijs
87,50

Autotransporter (10.49)

Artikelnr 10.49
Levertijd Direct leverbaar
€ 87,50

Met deze prachtige autotransporter haal je je nieuwe auto's op of je brengt er een met autopech terug naar huis. Deze autotransporter wordt geleverd inclusief een bijpassende personenauto model speedy plus chauffeur en twee bijrijders. Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder. Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
EANcode 4039985010496

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!