€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Fagus Houten Brandweerauto
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Fagus Houten Brandweerauto

Artikelnr 10.48
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Tatu, Tatuuuuut...snel! Er moet een brand geblust worden! Met deze duurzame beukenhouten brandweerauto van Fagus (10.48) blus je alle branden met de 6 houten brandweermannen die er bij horen. De brandweerauto heeft een grote knop op de cabine, waarmee de brandweerauto makkelijk bestuurbaar is voor kleine handjes. De grote ladder is uitschuifbaar en bestaat uit 3 delen. De ladder is eenvoudig uit te schuiven voor jonge kinderen. De speelgoedbrandweerwagen rijdt soepel op 6 wielen met zwarte rubberen luchtbandjes. De mooi vormgegeven brandweerauto in zijn natuurlijke, ongeverfde versie is een absolute favoriet voor op een stoere kinderkamer.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:38 cm. lang
EANcode 4039985010489

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!