€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten auto Shovel
Aantal: 1
Uw prijs
129,95

Houten auto Shovel

Artikelnr 10.47
Levertijd Direct leverbaar
€ 129,95

Met deze stoere beukenhouten shovel van Fagus (10.47) heb je in een wip de hele zandbak leeg zodat er weer nieuw zand in kan!Zeer eenvoudig te bedienen door twee draaiknoppen een voor te kiepen of te scheppen en een om de bak omhoog en omlaag te bewegen.Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting40 cm.
EANcode 4039985010472

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!