€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kiep aanhanger
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Kiep aanhanger

Artikelnr 10.46
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Deze kiepaanhanger van Fagus past perfect achter Fagus kiepauto. Je kunt dan de dubbele lading meenemen waardoor je zandbak twee keer zo snel gevuld is!Deze kiepaanhager past natuurlijk ook prima achter andere auto's van FagusFagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting33 cm
EANcode 4039985010465

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!