€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten Auto (10.44)
Aantal: 1
Uw prijs
97,50

Houten Auto (10.44)

Artikelnr 10.44
Levertijd Direct leverbaar
€ 97,50

Deze prachtige beukenhouten containerauto van Fagus (10.44) kun je niet missen als er wat gesloopt moet worden. Je kunt de container gemakkelijk van de wagen af takelen en er weer op zetten: ideaal als je je zandbak wilt leeghalen, je spulletjes wil verslepen of het vuilnis opgehaald moet worden! De wagen wordt geleverd inclusief drie houten speelpopjes. Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
EANcode 4039985010441

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!