€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Torenkraan (10.40)
Aantal: 1
Uw prijs
189,00

Torenkraan (10.40)

Artikelnr 10.40
Levertijd Direct leverbaar
€ 189,-

Een bouwplaats kan niet zonder een Torenkraan! Geen flat zo hoog of je kunt hem bouwen als je deze torenkraan tot je beschikking hebt. De kraan is zeer eenvoudig te bedienen door middel van drie katrollen Deze torenkraan wordt geleverd zonder laadvork en palletbak!!

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
EANcode 4039985010403

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!