€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mobiele kraanwagen
Aantal: 1
Uw prijs
164,95

Mobiele kraanwagen

Artikelnr 10.32
Levertijd Direct leverbaar
€ 164,95

Zet de stempels uit als je met deze enorme mobiele kraan van Fagus (10.32) gaat tillen! Met gemak zet je de zwaarste lasten op het dak of er over heen. De kraan is zeer gemakkelijk te bedienen en schuift uit tot grote hoogte. De takel heeft een katrol zodat ook de zware lasten makkelijk te tillen zijn.Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting55 X 16 X 83 cm.
EANcode 4039985010328

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!