€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten auto kiepaanhanger
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Houten auto kiepaanhanger

Artikelnr 10.31
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Breid je houten Fagus auto uit met deze mooie aanhanger (10.31)! Deze grote aanhanger heeft vier rubberen banden en is gemakkelijk achter elke Fagus auto of tractor te hangen. Zo weet je z├ęker dat je alles kunt vervoeren wat je maar mee wil nemen. Verplaats zand, bouwblokjes, speelgoed of andere spulletjes door ze hoog op te stapelen in deze aanhanger, en laad alles snel uit door de wagen te laten kiepen! Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting33 cm.
EANcode 4039985010311

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!