€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Fagus Grote Kiepauto (10.30)
Aantal: 1
Uw prijs
134,90

Fagus Grote Kiepauto (10.30)

Artikelnr 10.30
Levertijd Direct leverbaar
€ 134,90

Dit is de grootste zand- en grindwagen van Fagus (10.30) voor als er echt gewerkt moet worden! Deze houten vrachtauto wordt geleverd inclusief chauffeur en twee bijrijders. Zie ook Fagus artikel 10.31 voor de bijpassende aanhanger. Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting33 cm
EANcode 4039985010304

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!