€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten Tractor
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Houten Tractor

Artikelnr 10.29
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

Met deze houten tractor van Fagus (10.29) wordt al het zware werk op de boerderij kinderspel! Deze tractor is door de knop voorop heel gemakkelijk te besturen. Duw de tractor simpelweg in de juiste richting en beide wielen sturen automatisch in de goede richting. De tractor wordt geleverd met boer en een knecht. Alle boerderij machines van Fagus passen probleemloos achter deze tractor.Fagus heeft al zijn productie methodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder.Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting26 cm
EANcode 4039985010298

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!