€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hooiwagen
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Hooiwagen

Artikelnr 10.23
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Deze hooiwagen van Fagus ( 10.23) past perfect achter alle Fagus auto's of tractors. Zo gauw je hem aangekoppeld hebt kun je je dieren gaan voorzien van hooi of ergens hooi gaan halen voor je beestenboel. Fagus heeft al zijn productie-methodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking, die begeleid worden door vakmensen, die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit. Je ziet aan het speelgoed van Fagus dat het gemaakt wordt met liefde.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
Materiaal: Beukenhout
Afmeting:Lengte 29 cm.,
EANcode 4039985010236

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!