€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Tractor
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Tractor

Artikelnr 10.21
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Achter deze mooie beukenhouten tractor van Fagus (10.21) kunnen alle boerderijmachines worden gehangen. De voorwielen kunnen eenvoudig via het stuur worden bediend zodat er echt rondgereden kan worden met deze tractor. Wordt geleverd met twee houten popjes. Een mooi kraamcadeau, of cadeau voor 1e of 2e verjaardag! Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit maakt speelgoed van Fagus extra bijzonder. Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting24 cm.
EANcode 4039985010212

Over Fagus

Fagus producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen (hoofdzakelijk beukenhout), prachtige afwerking en hoge kwaliteit. De producten zijn zeer realistisch en gedetailleerd gemaakt.
Fagus heeft al zijn productiemethodes volledig afgestemd op hun bijzondere medewerkers. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door vakmensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Het houten speelgoed van Fagus wordt met de hand gemaakt. De sterk gelijmde pen- en gatverbindingen maken het niet noodzakelijk om schroeven of spijkers te gebruiken. Dit maakt speelgoed van Fagus extra speciaal. 
De Horlepiep verkoopt de auto's, tractors, graafmachines en dergelijke van Fagus. Gegarandeerd een mooi en degelijk cadeau voor jaren speelplezier!