€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Grote Cabrio Oranje met popjes
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Grimm's Grote Cabrio Oranje met popjes

Artikelnr 09308
Levertijd Binnenkort leverbaar
€ 16,95

Deze prachtige auto van het merk Grimm's (09308) zal zorgen voor veel speelplezier. Deze cabrio heeft een zomerse uitstraling door de vrolijke kleuren. De twee poppetjes in de auto zijn makkelijk in het uit de auto te halen. Deze cabrio met twee vriendjes is prachtig te combineren met de regenboog van Grimm's, waar de auto overheen of onderdoor kan rijden.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
materiaalesdoornhout
afmetingen13 cm
EANcode

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!