€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Grote Cabrio Blauw met popjes
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Grimm's Grote Cabrio Blauw met popjes

Artikelnr 09307
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Met deze grote houten cabrio auto van Grimm's (09307) zal je kleintje graag reizen maken door je huiskamer. De auto is in de kleur zachtblauw uitgevoerd met 2 gekleurde (oranje en geel) popjes erin. Deze kunnen in je en uit je auto stappen.Waar gaat de reis naar toe? De houten auto met losse popjes is ideaal voor de allerkleinsten, de auto zal ook graag over het viaduct rijden van Grimm's.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Grove motoriek en beweging, Rollenspel
Materiaal:Esdoornhout
Afmeting:13 cm. lang
EANcode 4048565093071

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!