€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Cabrio Groen met popje
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Grimm's Cabrio Groen met popje

Artikelnr 09305
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,50

Deze groene cabrio auto van Grimm's , met blankhouten wielen(09305) heeft een blauw popje als bestuurder. Een leuke eerste auto voor de allerkleinsten. Beleef de leukste avonturen onderweg. Deze groene houten auto van Grimm's racet graag door jouw huiskamer. De auto's van Grimm's zijn ideaal voor de allerkleinste om in hun handje te houden. Ze pakken het makkelijk vast.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Esdoornhout
Afmeting:10,5 cm.
EANcode 4048565093057

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!