€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Autoset 5dlg. Slimline
Aantal: 1
Uw prijs
59,50

Grimm's Autoset 5dlg. Slimline

Artikelnr 09210
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,50

Deze 5 pastelgekleurde auto's van Grimm's (09210) zorgen direct voor een gevarieerd wagenpark. Niet alleen gewone auto's, maar bijvoorbeeld ook een gele bus en een blauwe pickup auto. De Grimm's auto's liggen makkelijk in de hand, zijn heerlijk om mee te spelen en zullen ook niet misstaan op een schap in de baby- of kinderkamer. De auto's van Grimm's zijn prachtig te combineren met andere artikelen van Grimm's, zoals bijvoorbeeld met de Grimm's blankhouten brug (10680). Rijden maar!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565092104

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!