€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kiepauto
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Kiepauto

Artikelnr 07570
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Een stoere kiepauto waar je mee kunt blijven laden en lossen! De auto heeft mooie rubberbanden en een laadruimte met aan de achterkant een klep die open en dicht kan. De gehele laadruimte kun je ook omhoog en naar beneden bewegen. Een kiepauto als deze is al zeer geschikt vanaf 2 jaar, maar pas wel even op met het stuurtje vanwege eventueel inslikgevaar. Raadzaam om het stuurtje vast te plakken of in het begin eventueel nog even eruit te halen. Veel plezier met laden en lossen!

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
Materiaalrubber wood
Type kindAlle kinderen
Afmeting24 x 10 x 13 cm (l x b x h)
EANcode 8852031075708

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.