€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Parkeergarage
Aantal: 1
Uw prijs
114,95

Parkeergarage

Artikelnr 6271
Levertijd Direct leverbaar
€ 114,95

Brrrrrr, rijden maar! Het autootje klimt omhoog de parkeergarage in en zoekt een goed parkeerplekje. Hij kan kiezen uit 3 verdiepingen en zelfs helemaal doorrijden naar het dak. Bovenop het dak zit een zwarte draaiknop waarmee je ook de lift kunt bedienen. Vergeet niet het slagboompje dicht te doen als je met de auto omhoog of naar beneden gaat! En geen brandstof meer?? Geen probleem, tanken kan beneden! En door het wasstraatje naar de uitgang zodat je weer met een schone auto op pad kunt! De garage is dus van alle gemakken voorzien en heeft een grote bodemplaat waardoor hij heel stabiel is. Inclusief 1 poppetje en 1 autootje.Deze garage is goed te combineren met uitbreidingssets, zoals autootjes, poppetjes, een autowegensysteem, helicopter en boompjes en lantaarnpalen. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het houtt. ...

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 8854740062710

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.