€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys race en play parkeergarage
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Plan Toys race en play parkeergarage

Artikelnr 6270
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Deze mooi uitgevoerde houten parkeergarage 'Race 'n Play Parking Garage' (6270) van het duurzame merk Plan Toys is uitgevoerd in de kleuren naturel met zwart accenten. De garage zal in een moderne woonkamer zeker niet misstaan. De garage bestaat uit 2 verdiepingen en wordt geleverd met 2 autootjes. Kinderen zullen het geweldig vinden om met de auto's in en uit de garage te racen en/of te parkeren. Op het dak van de parkeergargage kan een helicopter landen, ook zijn daar nog parkeerplekken voor je auto's. Op de zwarte gedeelten kan evt. met krijt geschreven of getekend worden. Zo kun je je garage een eigen touch geven.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie
Afmeting Garage:51,5 x 43 x 17 cm.
Afmeting doos:28 x 38 x 11,5 cm.
EANcode 8854740062703

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.