€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Garage met helicopterdek
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Van Dijk Garage met helicopterdek

Artikelnr 2923B
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Gegarandeerd urenlang speelplezier met deze prachtige garage met helicopterdek van Van Dijk Toys (2923B)! Laat al je auto's naar boven rijden en weer naar beneden roetsjen, laat helicopters en vliegtuigen landen op het speciale platform en parkeer de voertuigen in de twee ruime garageboxen onderaan. Doordat er geen bewegende of draaiende onderdelen aan zitten is deze stevige garage al geschikt voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Berkenhout
Afmetingen:45 x 45 x 30 cm
EANcode 8718591212963

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.